Secretdate

Het perfecte alternatief voor apps als Snapchat

Laatste update op: 24 april, 2018
Offer stamp
Publiek
leeftijd 18-75
actieve leden 50.000+
man / vrouw 60% / 40%
functionaliteit
gratis aanmelden
gratis proberen
profielsuggesties
zoeken op criteria
communicatie
chatten
webcam
tarieven
maandelijks Vanaf € 4,08 per maand
credits Vanaf € 0,60
Bezoek

Wat is Secret Date?

Secret Date is een van de meest populaire dating websites in België. Er zijn momenteel meer dan 50.000 gebruikers en er komen er iedere dag meer bij. Doordat de site snel erg populair is geworden verwachten we goede resultaten wanneer je je inschrijft.

Wat maakt Secret Date anders dan andere sites?

Er zijn vele redenen dat Secret Date anders is dan andere sites
– Er is een Nederlandse klantenservice wat de hulp ten goede komt
– Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Een standaard lidmaatschap is nog steeds gratis!
– Het is erg makkelijk om je in te schrijven.
– Werkt goed op smartphones.
– Je kunt makkelijk foto’s delen. Verwacht dus veel sexy foto’s in je inbox!

Al deze zaken zorgen er voor dat Secret Date is wat het is, een plek met veel leden die op zoek zijn naar discreet plezier.

Wie gebruikt Secret Date?

Ten eerste, Secret Date is een van de eenvoudigste sites om seks mee te vinden in Nederland. Er zijn veel vrouwen aanwezig op de site waardoor je erg veel keuze hebt. Je vind echt werkelijk alles van een soort supermodellen tot meiden die je buurvrouw zouden kunnen zijn.

Dit is trouwens ook wel iets wat we moeten vermelden. Veel van de meiden die de site gebruiken houden niet zo van de traditionele dating sites. Deze meiden willen gewoon lekker privé seksen en hebben geen zin in daten en relaties. Veel meiden houden er van om te flirten maar vergis je niet! Het doel van deze site is seks!

De leden van de site zijn dus vooral op zoek naar snelle seks dates met zo weinig mogelijk gedoe. Er vloeien weinig relaties voort uit deze site, leden worden hooguit fuckbuddies. Als je gewoon wilt bladeren en vrouwen wilt checken waar je mee naar bed wilt dan moet je hier zijn.

Wat willen de vrouwen op Secret Date?

Tijdens het testen kwam we er achter dat een website is voor open minded mensen waar je berichte kunt ontvangen vrij snel nadat je je hebt aangemeld. Het mooie is ook dat je weet waar je aan toe bent want iedereen op de site is maar op zoek naar 1 ding. Seks!

Ja, je zal in het begin waarschijnlijk wat aan het flirten zijn maar gelukkig zijn de vrouwen op de site best wel direct. Ze vertellen je vrijwel direct waar ze zin in hebben. Het is dan aan jou om die date nog even te regelen.
Je hoeft natuurlijk niet alleen maar af te wachten. Er zijn veel vrouwen te vinden op de site dus stuur degenen die je zelf het lekkerst vind gewoon een berichtje.

Is Secret Date het geld waard?

In tegenstelling tot andere sites hoef je bij Secreet Date niet te betalen voor enkele het lid zijn. Met een standaard account heb je geen maandelijkse kosten en eventuele credits zijn eenvoudig aan te schaffen.

Dat houdt niet alleen in dat Secret Date een van de eenvoudigste websites is om mee te beginnen maar het is ook een van de voordeligste. Sommigen schrijven zich wellicht in voor enkel een paar langdurige seksrelaties terwijl anderen terug blijven komen voor korte contacten.