Mailcafé

Pros: Chatfunctie, Gratis registratie, Gratis proefperiode, Profiel matching, Geavanceerd zoeken, Werkt ook op mobiel
Cons: Geen webcam

Voor wie is Mailcafé geschikt?

Mailcafé is een nieuwe casual dating website met een groeiend aantal leden. Het is populair bij alle leeftijden met net iets minder mannen dan vrouwen. De site biedt de mogelijkheid om al het geneuzel rond daten over te slaan en direct tot actie over te gaan. De meeste leden zijn dan ook op zoek naar een partner om direct mee af te spreken.

Hoe gebruik je Mailcafé?

Je kunt je binnen 1 minuut aanmelden . Daarna kan je alle leden bekijken die momenteel beschikbaar zijn. De datingsite werkt op mobiel, tablet en PC zodat je er altijd met je favoriete apparaat op kunt. De meeste leden wonen in Nederland maar schroom niet om ook op reis eens in te loggen. Misschien vind je dan ook wel iemand die even stoom af wil blazen.

De mogelijkheden van Mailcafé

Mailcafé is ervoor om jou te helpen de ideale sekspartner te vinden. Daarom zijn alle tools op de site gemaakt om jou hierbij te helpen. Al het contact is vrijwillig waardoor je alleen maar leden tegen zal komen die een goede match zijn voor jouw voorkeuren. De focus ligt op directe dates dus focus je niet op te lange gesprekken.

Hoe vind je iemand op Mailcafé?

Je zal vooral leden vinden bij jou uit de buurt wanneer je je inschrijft. Het ledenaantal is niet heel groot waardoor het aantal fake profielen ook laag is. Het vergroot ook jouw kans om die ene speciale persoon te vinden. De meeste leden zijn heel relaxed, ze willen simpelweg seks en flirten. Je kunt simpelweg in jouw regio kijken en iemand uitkiezen. De rest gaat vrijwel vanzelf!

Veiligheid op Mailcafé

Jou privacy en veiligheid staan voorop bij Mailcafé. Jij bepaalt wanneer en hoe je leden wilt ontmoeten. Je kan zoveel informatie kwijt op je profiel als waar je je prettig bij voelt. Zoals bij iedere datingsite bestaat de kans dat iemand die je kent jou tegen zal komen. Het is ieders verantwoordelijkheid om hier vertrouwelijk mee om te gaan. Alle leden begrijpen dit dus jij hoeft je alleen te focussen op het flirten met de andere leden.

Werkt Mailcafé echt?

Ondanks dat het een kleine site is, heeft iedereen zin om daadwerkelijk te daten. Dat scheelt een hele hoop. Iedereen vind het leuk om te flirten maar hou er rekening mee dat er snel iets kan gebeuren. Als je alleen een beetje rond wilt kijken dan is dit wellicht niet de juiste site voor jou. Uiteraard kan je wel eerst even kijken of de site bij jou past met een gratis trial account.

Is Mailcafé het geld waard?

Lidmaatschap bij Mailcafé is volledig gratis. Je kunt credits kopen wanneer je er klaar voor bent om een date te regelen. Credits zijn goedkoop, € 25,- voor 100 credits. Dat geeft je enorm veel mogelijkheden. Beter nog, door de aard van de site zijn de chats meestal kort en wordt er snel afgesproken. Dus simpelweg de meeste actie die een datingsite je kan bieden.