Actief Daten – Daten met sportieve meiden

Pros: Gratis registratie Gratis proefperiode Profiel matching Geavanceerde zoekfunctie Ook op mobiel te gebruiken
Cons: Geen webcam

 

Voor wie is Actief Daten geschikt?

Zoals de naam al suggereert is Actief Daten een datingsite voor mensen die actief zijn in de dating scene. Meestal betekent dit seks zonder gedoe maar het is niet ongebruikelijk dat er een relatie uit voortkomt. Als daten jouw ding is en je een leuke partner wilt vinden dan is Actief Daten echt iets voor jou.

Hoe gebruik je Actief Daten?

Inschrijven is volledig gratis. Je kunt ook een periode gratis gebruik maken van alle mogelijkheden om te zien of de websites iets voor jou is. Wanneer je leden vindt die je wilt ontmoeten dan kan je eenvoudigweg credits kopen vanaf € 25,-. De website zelf is erg eenvoudig in gebruik en heeft een overzichtelijke interface. Je ziet hier de populairste leden, de zoekfunctie en je opgeslagen matches.

De mogelijkheden van Actief Daten

Een van de beste features is de helpdesk. Veel websites zijn gevuld met fake accounts. In het slechtste geval is het onmogelijk om te zien wie er echt is en wie niet. Actief Daten gaat hier hard tegenin. Wanneer je een nepprofiel tegenkomt dan kun je deze rapporteren en na een check zal deze verwijderd worden.

Hoe vind je iemand op Actief Daten?

Het totale aantal leden mag dan iets lager zijn dan dat van de concurrenten maar dat is misschien ook wel goed. Omdat ze actief nepprofielen verwijderen kan je er zeker van zijn dat de 2500+ profielen echt zijn en zin hebben in een echte date.
Er zijn iets meer vrouwen dan mannen op de site dus dat geeft mannen een klein voordeel. De navigatie werkt erg makkelijk en door de topprofielen zie je snel wie de populairste leden zijn.

Veiligheid op Actief Daten

Dit is een van de belangrijkste pluspunten van Actief Daten doordat ze zo actief zijn in het tegengaan van nepprofielen. Zoals bij de meeste datingsites is ook hier privacy erg belangrijk. Wanneer je iemand ziet die je kent neem dan contact met ze op via de website maar vertel er verder niemand over! Alle leden willen dezelfde sexy ervaringen zonder dat iedereen er direct van weet.

Werkt Actief Daten echt?

Waarschuwing, Actief Daten is een casual dating website voor mensen met een hoog libido. Wanneer je veel partners wilt ontmoeten dan zit je hier goed. De vrouwen zullen zelfs teleurgesteld zijn wanneer je ze afwijst. Verder is Actief Daten supereffectief omdat de nepprofielen zo snel verwijderd worden.
Als je het allemaal rustig aan wilt doen dan is een wat minder actieve site wellicht een beter idee.

Is Actief Daten het geld waard?

De prijzen op Actief daten zijn erg laag, zeker ten opzichte van wat je krijgt. Omdat de leden een bovengemiddeld hoog libido hebben zijn er minder berichten nodig voordat er een klik is. De prijzen voor de credits zijn ook prima, je hebt al 100 credits voor maar € 25,-. Dat is maar 25 cent per credit! Met zulke prijzen is de site het zeker waard om eens te proberen, zelfs wanneer je veel vrouwen “nee” moet verkopen.