Over ons

Gedurende de afgelopen paar jaar zijn er meer en meer datingsites bij gekomen. Dit heeft er voor gezorgd dat Nederlandse singles een date kunnen vinden zonder de traditionele plekken, zoals clubs en bars, te bezoeken. Doorgaans zijn dat ook de plekken waar je jezelf lastig kunt introduceren. Dating sites hebben alle singles een nieuwe manier gegegeven om elkaar te ontmoeten! Maar nu, puur door de hoeveelheid dating sites wordt het lastig om te zien welke je kunt vertrouwen en welke er aan onze verwachtingen zullen voldoen. Velen van ons kennen stelletjes die elkaar online ontmoet hebben en vervolgens samen gelukkig werden. Ze vertelden ons dat de truc is om precies te weten wat je wilt en terughoudend te zijn met je adresgegevens.

Onze experts hebben de rol van een single persoon ingenomen, echter wel met de kennis en ervaring na het testen van vele verschillende dating sites. Ze hebben en goede vergelijking gemaakt van deze sites om houvast te bieden bij het kiezen van de juiste. Gebaseerd op verschillende criteria hebben ze de beste casual dating sites in Nederland in kaart gebracht. Voor het gemak hebben we ze op deze website gepresenteerd met een speciale review waar we de positieve punten en de mindere punten belichten.

We reviewen continu onze aanbevelingen en zullen deze blijven aanpassen om er zeker van te zijn dat onze Top 10 lijst jou alleen de beste online dating sites toont. We begrijpen dat je hoge verwachtingen hebt en dat de veiligheid van deze sites een van de belangrijkste zaken is. Daarom streven we er naar om zo duidelijk mogelijk te zijn in het presenteren van de sites zodat in een oogopslag alle belangrijke vragen beantwoord kunnen worden. Sommige beoordelingen lijken misschien persoonlijk maar je kunt er zeker van zijn dat onze testers zich zo goed mogelijk hebben geprobeerd zich te verplaatsen in de gebruikers. We hopen dat onze site handig is voor jouw eigen onderzoek en we wensen je alle succes bij al jouw online dating avonturen.