Welkom op onze blog

Laatste update op: 23 maart, 2018

Blog

Tips voor jouw dating profiel

tophookup 23 maart 2018 0 comments

Hoe maak ik mijn profiel aantrekkelijker?

Je wil dat anderen je zien, maar je wil ook de juiste partner aantrekken. Onthoud dat eerste indrukken belangrijk zijn! Maar geen zorgen, wij kunnen je helpen. Hier vind je enkele essentiële tips voor jouw dating profiel.

1. Profielfoto

Je hebt een profielfoto nodig, dat is een ding dat zeker is. De foto moet sexy zijn en jouw persoonlijkheid tonen. Dit is niet het moment om verlegen te zijn. Laat zien wat je hebt en jouw toekomstige partner zal jou zeker willen ontmoeten!

2. Voeg veel details toe

Onze top 10 dating websites zijn erg populair dus je kunt veel berichten verwachten wanneer je je inschrijft. Wil je echt steeds dezelfde vragen blijven beantwoorden? Zeker niet! Dat is precies waarom je zo veel mogelijk informatie zou moeten geven als mogelijk. Je datingprofiel is ook een goede manier om jouw persoonlijkheid te tonen waardoor je meer gelijkgestemde partners aan zult trekken. Hoe completer je profiel hoe meer matches je uiteindelijk zult krijgen.

3. Bekijk wat anderen doen

Je bent niet de enige! bekijk wat andere leden doen door hun profielen te bekijken. Sommige leden zijn erg goed geworden in het aantrekken van nieuwe partners – het is bijna wetenschap. Je kunt inspiratie opdoen van hun profielen and hun dating methodes toepassen op je eigen profiel.

4. Zelfvertrouwen, gebruik het!

Veel mensen maken een grote fout wanneer ze zich proberen aan te melden op casual dating sites. Natuurlijk zijn ze verlegen dus ze schrijven zich in… en doen vervolgens niets. Hoe meer gesprekken je start hoe groter jouw kans zal zijn om een leuke date te vinden. Wees altijd vriendelijk en hou alles leuk en spannend. De kunst der verleiding is online erg krachtig dus sla dit niet te makkelijk over!

Moet ik het bij één datingsite houden?

Dit is een persoonlijk keuze. Als je direct een leuke partner vindt dan is er weinig reden om verder te kijken natuurlijk. Maar de meeste mensen vinden ultieme bevrediging via verschillende dating sites. Er zijn zo veel keuzes en iedere site heeft zo z’n eigen doel. Probeer er een paar en bepaal dan zelf welke voor jou de spannendste nachten opleveren.

Wat zijn de kosten voor datingsites?

De meeste datingsites vragen abonnementsgeld. Dit zorgt er voor dat de website hoge kwaliteit leden heeft – niemand betaalt geld om een nepprofiel op de kunnen zetten! Het helpt ook om de diensten te verbeteren en veelal verdwijnen de advertenties waardoor je zonder afleiding op zoek kunt naar een date. We houden het volgende wel altijd in ons achterhoofd: Lidmaatschap dient een goede prijs/kwaliteit verhouding te hebben. Met de juiste abonnementskosten zijn de kosten per succesvolle date eigenlijk heel laag.

Hoe ontmoet ik mensen?

Alle dating sites in onze lijst maken het makkelijk om andere leden te ontmoeten. Iedere website heeft een eigen chat- of berichensysteem. Je kunt zelfs een webcam gebruiken om de ander beter te leren kennen voordat je daadwerkelijk afspreekt. Deze chatdiensten worden gehost door de dating site zodat privacy gewaarborgt is en je naar hartelust kunt chatten.

Moet ik me zorgen maken over het gebruik van een dating site?

De dating sites in onze top 10 hebben mogelijkgheden om jou te beschermen maar je zal altijd discreet moeten blijven online. De sites worden gemodereerd door medewerkers, dit voegt al veiligheid toe. Het is echter altijd mogelijk dat iemand met slechte bedoelingen op de site terechtkomt. Wees behoedzaam wanneer je met iemand voor het eerst afspreekt en gebruik de chatdiensten die worden aangeboden door de dating site.